2018 yılına girilmesi ile birlikte çok sayıda bakanlık memur ve personel alımı gerçekleştirdi. Elbette tüm bakanlıklar alımlarını gerçekleştirmedi. Şu ana kadar bazı bakanlıklar atamalarını tamamladı, bazı bakanlıklar ne kadar memur alımı yapacaklarını duyurdu ancak bazı bakanlıklar halen duyuru yayımlamadı. Duyuru yayımlamayan ancak en çok duyurusu yapılması beklenen bakanlıklardan bir tanesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıdır.

Ülkemizde çok sayıda Ziraat Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi ve yine hayvanlar ya da tarım ile ilgili iki yıllık bölümleri bitiren binlerce aday Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından memur alımı ilanı bekliyor. Ancak halen konu hakkında her hangi bir ilan yayımlanmadı.

MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının duyuruları her gün binlerce atama bekleyen kişi tarafından takip ediliyor. Bu sene yapılan duyuru da ihtiyacın tespit edileceği ve ona göre memur alımı yapılacağına yönelik duyurular vardı fakat halen resmi olarak kaç kişilik memur alınacak, alım yapılacaksa ne zaman alım yapılacak duyurulmadı.

İşin Olsa ekibimize de sık sık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından atama bekleyen adaylar yorumlar atarak sesleri olmamızı talep etmektedir. Bizlerde değerli okurlarımızın sesleri olmak için konuyu gündeme taşımaya devam ediyoruz. Fakat halen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kaç kişilik memur alımı kamu personeli alımı yapacağı bilinmiyor. En kısa süre içerisinde kamuoyuna atamalar ile ilişkin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından duyuru bekleniyor. İlan yayımlandığında sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin