Ülkemizin son birkaç senesinde atamaları ile gündeme gelmekte olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bilindiği üzere geçtiğimiz 2017 senesinde farklı pozisyonlar için ortalama 3 bin 500 kişilik memur alımı gerçekleştirmişti ve adaylar 2018 yılı için ne kadarlık atama yapılacak sorusunun yanıtını verirken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından açıklama yapılmıştı.

Buna göre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından kamuoyuna yapılan açıklama da 2017 yılında yapılan 3 bin 500 kişilik atama gibi bu sene de bu civarda bir atamanın yapılmasının ön görüldüğü duyurulmuş ve bu işin ziraat mühendisleri ile veteriner hekimleri olmadan yapılamayacağı söylenmişti. Yani alımların en çok ziraat mühendisi ve veteriner hekim kadroları için yapılması bekleniyor. Peki alım ilanı kamuoyuna ne zaman duyurulacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 2018 yılı başlarında yapılan açıklamalar ile bu sene toplam 3 bin 500 kişilik bir memur alımının yapılacağının ön görüldüğü belirtilmişti. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre ilgili kurumdan konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi bu sebepten dolayı alımların ne zaman yapılacağı bilinmiyor.

Fakat büyük ihtimal ile alımların tek kademe de yapılması beklenmekte olup erken seçime kadar yeni bir açıklama gelmez ise bu sene düzenlenecek 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS ile atamaların yapılacağı düşünülmektedir. Yine resmi ilandan sonra detaylar belli olacak olup sizlerde detayları öğrenmek için lütfen sitemizi takipte kalınız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim