Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet sitesinde yeni bir duyuru yayımladı. Yapılan bu duyuru geçtiğimiz dönemlerde başvurusu alınan İŞÇİ alımı hakkında yapıldı. Geçtiğimiz dönemlerde yani 11 Şubat 2019 tarihi ile 15 Şubat 2019 tarih arasında başvuruları İŞKUR üzerinden alınmış olan 3 bin 243 kişilik kadro için GSB Sürekli İşçi alımı ve sözlü sınav tarihlerini açıkladı.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Bakanlığı taşra teşkilatnda çalıştırılmak üzere 3243 işçi alımı yapacak.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kura çekimi 27 Şubat 2019 tarihinde Noter huzurunda çekilmiş ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar belirtilmiştir Kura çekimi sonucu, sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar asıl ve yedek olarak belirlenmiştir. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların tespiti ve sözlü sınav ile ilgili iş ve işlemler hakkında duyuru yayımlanarak sınav tarihi, Evrak teslim tarihi ve sınava girmeye hak kazanan adayşar şeklinde duyuru yapılmıştır. 

EVRAK TESLİMİ TARİHİ:

GSB işçi alınmasına ilişikin evraklar, en geç 19 Nisan 2019 tarihine kadar  İl Müdürlüklerince belge teslimi için çağırılan yedek adayların son evrak teslimi yapılacaktır.

SONUÇLAR  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin 243 işçi alımına başvuru yapan adaylar için Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların İl Müdürlüklerinin internet sitelerinde ve duyuru panolarında yayımlanması 30 Nisan 2019 tarihinde yapılacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

İlgili alım için Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi 30 Nisan 2019 tarihinde duyurulacak ve adaylar bu bağlamda 06 Mayıs 2019 tarihi ile 17 Mayıs 2019 tarihleri arasında sözlü sınava katılacaklardır.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMA:

Kura sonuçlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek anında sonuçlardan haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.