Ülkemizde son yıllarda kamuya memur alımı konusunda büyük çıkış yakalayan kurumlardan bir tanesi olarak beklenen Gençlik ve Spor Bakanlığı bu sene de ciddi atamalar yapacak olup geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor Bakanı tarafından yapılan açıklama ile 3 bin memur alımı yapacağı belirtildi.

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere BESYO mezunları arasından toplam 3 bin kişilik memur alımı gerçekleştirecektir. Peki memur alımı detayları nedir, alımlar ne zaman yapılacak kamuoyuna memur alımı hakkında yeni bir açıklama yapıldı mı? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ALIMA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile illere göre ihtiyaç listesinin hazırlandığı ve ihtiyaç listesinin hazırlanması ile kamuoyuna duyurunun yapılacağına ilişkin duyuru yapıldı.

Bilindiği üzere hangi il için kaç kişilik atamanın yapılması öncelikle araştırılmakta daha sonra gerekli incelemeler ile illerin ihtiyaç listesi belirlenerek kamuoyuna ilan duyurusu yapılmaktadır. Yakın zaman içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamuoyuna 3 bin BESYO mezunu memur alımı atamasına ilişkin duyurunun yapılması beklenmektedir.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

Editör: TE Bilisim