Ülkemizin önemli bakanlıkları arasında yer alan ve son yıllarda personel açığının kapatılması için Maliye Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar alarak açıktan atama yöntemi ile binlerce istihdam sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığına bu senede 10 bin 900 kişilik kadro ayrıldı. İlgili kurum 2018 yılı sonuna kadar toplam 10 bin 900 memur alımı yapacak. Peki bu alımlar hangi kurumlar için yapılacak ve detaylar nedir?

Gençlik ve Spor Bakanlığına 10 bin 900 kişilik memur alımı kadrosu verildi fakat bu alımların sadece Gençlik ve Spor Bakanlığı için yapılmaması ve bakanlığa bağlı bulunmakta olan kurumlar için de yapılması beklenmektedir. Peki detaylar nedir alımlar hangi kurumlar için yapılacak.

ALIM DETAYLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığına 10 bin 900 kişilik memur alımı kadrosu verildi ve bu alımların 2018 yılı başından sonuna kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ve Spor Genel Müdürlüğü kurumları için yapılması beklenmektedir.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ve Spor Genel Müdürlüğü 10 bin 900 memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Süreç hakkında her hangi bir duyuru gelmedi ancak ilanın hazırlanmakta olduğu ve yakın zamanda yayımlanacağı beklenmektedir. Yayımlandığında ilk haberadr olmak için bizleri takip ediniz.

10 Bin 900 Memur Alımı İlanından Haberdar Olmak İster Misin?
Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz