Ülkemizde son yıllarda sık sık gündeme gelen ve ciddi atamalar gerçekleştirmekte olan Gençlik ve Spor Bakanlığının bu sene de ciddi atama yapması beklenirken Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılan duyuru ile BESYO mezunlarına müjde verilmiş ve 3 bin kişilik atama yapılacağını belirtmişti.

Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı bu sene BESYO mezunları arasından 3 bin atama gerçekleştirecek. Buna göre adaylar sabırsız bir şekilde ilanın yayımlanmasını beklerken İşin Olsa ekibimize de sıklıkla yorumlar ve mesajlar göndererek konunun gündemde kalmasını talep etmektedir. Buna göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımına ilişkin yeni bir duyuru geldi peki detaylar nedir?

YENİ AÇIKLAMA YAPILDI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 bin memur alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre yapılan açıklama ile illere göre ihtiyaç listesinin hazırlandığı ve ihtiyaç listesinin hazırlanması ile kamuoyuna duyurunun yapılacağına ilişkin duyuru yapıldı.

Bilindiği üzere hangi il için kaç kişilik atamanın yapılması öncelikle araştırılmakta daha sonra gerekli incelemeler ile illerin ihtiyaç listesi belirlenerek kamuoyuna ilan duyurusu yapılmaktadır. Yakın zaman içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamuoyuna 3 bin BESYO mezunu memur alımı atamasına ilişkin duyurunun yapılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim