Emniyet Genel Müdürlüğüne istihdam eden bekçi kadroları doğrultusunda İl Valilikleri bekçi alımı ilanlarını yayımlamaya başladı. İstanbul'un ardından Trabzon Valiliği tarafından bekçi alımı ilanı yayımlandı ve şimdide Gaziantep Valiliği bekçi alımı ilanını kamuoyuna duyurdu. Buna göre Gaziantep'da bulunan kaymakamlıklar bekçi ilanı yayımladı.

Gaziantep ili sınırları içerisinde bulunan kaymakamlıklar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu bekçi alımı ilanı yayımladı. Peki hangi kaymakamlıklar bekçi ilanı yayımladı ve şartlar nedir.

ARANACAK ŞARTLAR

Gaziantep Valiliği en az lise mezunu bekçi alımı ilanını kamuoyuna duyurdu. Peki başvuru yapacak olan adayların hangi niteliklere sahip olması gerekiyor.

En az lise mezunu olmak
Askerlik görevini yapmış olmak
İl sınırları içerisinde en az bir yıldır yaşıyor olmak
30 yaşından büyük olmamak
En az 1.67 metre boyunda olmak
6 aydan daha fazla hapis yatmamış olmak
Sağlık sorunu olmamak
Görevini yapmaya engeli olmamak
Vardiyalı sisteme çalışmaya uygun olmak

BAŞVURULAR

Yukarıda bekçi alımına ilişkin tüm bilgiler verilmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar Gaziantep ili için bekçi ilanlarına ne zaman başvuru yapabilir. Buna göre adayların 16 Kasım 2017 - 30 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Alımlar Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip Kaymakamlıkları tarafından yayımlanmıştır.

BEKÇİ MAAŞLARI GÖREVLERİ ve KIYAFETLERİ NEDİR