Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 25 Personel Alacak
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu personel alımı gerçekleştiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda personel alıyor. Sizde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına farklı pozisyonlarda personel alıyor.  Toplamda alınacak olan 25 personeli kadroya alımlarda belirlemek adına Yapılacak olan Giriş sınavı ile belirlenecektir. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;
KADROLAR:
 - 5 adet çözümleyici,
 - 1 adet Mütercim-Tercüman,
 - 13 adet Yönetim Görevlisi,
 - 6 adet İletişim Görevlisi,
Olmak üzere toplamda 25 adet personel alınacak olup. Personeller KPSS şartı aranmaktadır. Sınava alınacak olan personeller, boşta bulunan kadroların 5 katı kadar yani 125 kişi çağıralacaktır. 
GENEL NİTELİKLER:
      - Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları ve aşağıda yer alan tabloda belirtilen Lisans ve Ön lisans programları ile YÖK tarafından bu programlara denkliği onaylanmış yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğrenim kurumu mezunu olmaları ve belirtilen özel şartları son başvuru tarihi olan 25/11/2015 itibarıyla taşımaları gerekmektedir.
     - Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu B grubuna ait herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar başvuruda bulunamazlar.
Adaylarda aranan bazı özel şartlarda mevcuttur. Bu özel şartlara ulaşabilmek için ilanın tam metnini inceleyiniz.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 12 Kasım 2015 tarihi ile 25 Kasım 2015 tarihi mesai saatine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvurular, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (İşçi Blokları Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Eski 1483 Cd.) No:51/C 06530 Yüzüncüyıl/Çankaya/ANKARA) veya www.epdk.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurularak, istenilen belgeler ile birlikte elden veya posta yoluyla İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına yapılacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.