Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin yapmaya çalıştığı darbenin geri püskürtülmesi ile yurt genelinde polis ekipleri operasyonlarına devam ediyor. Buna göre binlerce memur görevden uzaklaştırıldı ve suçlarına göre ihraç edildi. Şu anda açıklanan son rakamlara göre toplam 90 bine yakın memurun görevden uzaklaştırıldığı belirtilmekte olup Emniyet Genel Müdürlüğünden yayınlanan verilere göre 7 bin 669 personelin ihraç edildiği duyuruldu. Söz konusu görevden ihraç edilen kişilerin isim listesi internete verildi. İşte görevden ihraç edilen o isimler.

Tam Liste Yayınlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmekte olup FETÖ'cü olduğu için görevden uzaklaştırılan ve uzaklaştırma süreleri boyunca haklarınad yapılan soruşturmalarda şahsın FETÖ'cü olduğu tespit edildiği için görevden ihraç edilenlerin tam listesi hazırlandı. Bu listeler bakanlıklların ve söz konusu kurumların resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü yaptığı duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmekte ve FETÖ'cü olduğu tespit edildiği için görevden ihraç edilen personel sayısını 7 bin 669 olarak belirtti. Bu kişilerin kim olduğunu merak edenler için kamuoyuna isim listesi yayınlandı. Söz konusu internete verilen isim listesinde tüm ihraç edilen personellerin isim soy isimleri ve rütbeleri detaylı olarak belirtilmiştir. İsim listesi için aşağıda ki bağlantıya tıklayınız.

İhraç Edilen Polislerin İsim Listesi
Editör: TE Bilisim