İşin Olsa ekibi olarak sizler için Eli Kulağında İlanlar serimizi hazırladık. Bu serimiz aracılığı ile hangi ilanların çok kısa bir süre içerisinde yayımlanacağını duyuruyor olacağız. İlk olarak çok beklenen alımlardan birisi olan Adalet Bakanlığı memur, personel ve işçi alımı için haberimizi derledik. Bu haberimiz ile beraber aralıklarla sizler için Eli Kulağında İlanlar serimize devam edeceğiz.

Gecikme Normal Mi?

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından geçtiğimiz Ocak ayında önemli bir müjdeli haber vererek ay içerisinde personel ve işçi alımı ilanını duyuracaklarını belirtmişti ancak ilan gecikti. İşin Olsa ekibi olarak biz bu durumu kabine toplantısının ertelenmesine bağlıyoruz. Çünkü yıllık alımların tümü kabine toplantısında görüşülmekte ve planlanan toplam rakamlar kabine de bakanlıklara uygun şekilde bölüştürüldükten sonra ilan kamuoyuna duyurulmaktadır.

Bakan Ne Demişti?

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Ocak ayında "İnsan kaynakları kapasitemizin güçlendirilmesi için çalışmalarımız yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. Bu ay sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımını duyurup, bu yıl içerisinde göreve başlamalarını sağlayacağız. Sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi dikkate alan bir personel rejimini önemsiyoruz." resmi açıklamasını yapmıştı. İlan eli kulağındadır. Her an kamuoyuna ilanın yayımlanması bekleniyor.

Eli Kulağında İlan 1

Adalet Bakanlığı ilanına tüm lisans, önlisans ve lise mezunu adaylarının müracaat edebileceği için çok beklenen bir ilandır. Özellikle mühendisler kendi bölümlerinden atanamadığı için yüksek puanları ile bu ilanları canı gönülden bekliyor. İşin Olsa ekibi olarak eli kulağında ilanlar serimizim ilkini Adalet Bakanlığı ile başlattık. Kabine toplantılarının ardından her an ilan gelebilir. İlan geldiğinde haberdar olmak için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.