Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 995 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak?

Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü aralıklarla hem merkezi atama hemde açıktan atama yöntemi ile memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz haftalarda yapılan duyurular ile toplam 995 kişilik memur alımı yapılacağı belirtilmişti.

Buna göre ilanın ne zaman yayımlanacağına yönelik duyuruların yapılması beklenirken 995 memur alımı hakkında pozisyonların duyurusu yapıldı. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak ulaştığımız verileri sizlerle paylaşıyoruz. Peki DSİ hangi pozisyonlar için 995 memur alımı yapacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 995 memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak? Buna göre Taşra teşkilatına ihdas edilen kadro sayısı; 48 kişi Şube Müdürü, 48 kişi Tekniker, 48 kişi Teknisyen, 592 kişi Mühendis, Merkez teşkilatına ihdas edilen kadro sayısı; 30 kişi Memur, 28 kişi VHKİ ve Bilgisayar İşletmeni, 30 kişi Mühendis, 64 kişi Teknisyen, 28 kişi Şube Müdürü ve Şef, 20 kişi Müfettiş ve Müfettiş Yardımcısı ve 6 kişi Avukat olmak üzere toplam 995 kişilik atama yapılacaktır.

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 995 kişilik memur alımı yapacaktır. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? Buna göre atamanın ne zaman yapılacağına yönelik her hangi bir duyuru bulunmamakta olup yakın zamanda konu hakkında kamuoyuna duyuru yapılaması ve ilanın yayımlanması beklenmektedir. İlan yayımlandığında İşin Olsa ekibi olarak sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin