Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan Açıklama ile birlikte Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi beş kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yapılacak olan personel alımı ilanı yayınlandı. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi bünyesindeki personel açıklarını kapatmak adına alımlar yapacak. işte Diyarbakır Polisevi personel alım ilanına dair bilgiler 

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi tarafından İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapılacağı  açıklandı.Peki  Diyarbakır Polisevi hangi birimlerine personel alımı yapacak? zlerde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi için alınacak olan personel alımı ilanına başvuruda bulunmak için ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi personel alımı ilanının detaylarını öğrenmek için genel şartlarını öğrenmek için haberimizi detaylarını takip ediniz. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi için birçok firma personel alımı yapılacak. işte Diyarbakır Polisevi personel alımı yapılacak olan bazı birimler ve  alım yapılacak kişi sayısı. 

ALIM YAPILACAK BÖLÜMLER VE KİŞİ SAYISI

1- Aşçı Yardımcısı ilanını için 2 kişi
2-Elektrik Teknisyeni ilanı için 1 kişi
3-Bulaşıkçı ilanı için 1 kişi
4-Sıhhı tesisatçı ilanı için 1 Kişi

Diyarbakır İl Emniyet personeli alım şartları şu şekildedir.

1- Türk vatandaşı olmak
2- 18 Yaşını tamamlamış olmak
3- En az ilkokul mezunu olmak
4- Adli sicil ve arşiv kaydı olmamak
5- Erkekler için askerlikle ilişiği bulunmamak


Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü polis evi personel alım ilanı 12 Mayıs 2006 Perşembe günü saat 10.00  itibariyle yapılacaktır. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Polisevi personel alımı ilanına başvurular 7 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek ve  yapılacak olan personel alımı noter kurası ile belirlenecektir. Başvurular için http://www.iskur.gov.tr/ adresini ziyaret ediniz.
Editör: TE Bilisim