Diyanet İşleri Başkanlığı 11 Uzman Yardımcısı Alacak

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı alımı için hem yazılı hem de sözlü yarışma sınavı yapacağını açıkladı. Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı alım ilanına ilişkin Genel Şartları haberimizde bulabilirsiniz.

 

ÖSYM Sözleşmeli Personel Alımı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Daimi İşçi Alımları, Maliye Bakanlığı, ÖYP, EÜAŞ Personel Alımları ve Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım ilanlarından sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'da bünyesindeki Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı açığını kapatmak için alım yapacağını duyurdu.

 

Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı sınavına başvuru yapabilmek için öncelikle tahsil durumunuzun En az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olması şartı vardır. Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı sınavını kazananlar arasından 11 kişi kadroya alınacak.

 

Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı olabilmek için Genel Şartlar neler? Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Kadrosuna ilişkin bilgiler, Başvuru Şartları, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı, Başvuru şekli ve zamanı ne zaman? Diyanet İşleri Uzman Yardımcılığına başvuru yapmak için gerekli belgeler? Yapılacak olan Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı sınavının şekli ve konuları, Sınav tarihi sınav yeri nerede? Sınava gireceklerin başarı oranı ve değerlendirmeleri nasıl yapılacak? Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı alım ilanına ilişkin tün bilgileri aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim