Din İşleri Yüksek Kurulu Memur Alacak
Din İşleri Yüksek Kurulu memur alımı gerçekleştiriyor. Din İşleri Yüksek Kurulu bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 12 adet Uzman yardımcısı alacak. Sizde Din İşleri Yüksek Kurulu ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
 
Din İşleri Yüksek Kurulu 18 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak amaçlı Merkez Teşkilatına G.İ.H sınıflı toplamda 12 adet Uzman Yardımcısı alacaktır. Alınacak olan adayların kadroya atamaları gerçekleşmesi için, Din İşleri Yüksek Kurulunun düzenlediği, Sözlğ ve Yazılı olmak üzere iki aşamadan gerçeklşen Giriş sınavından başalırı bir puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru bilgileri, Genel Nitelikler ve Kadro bilgisi şöyledir:
KADROLAR:
 - En az dört yıllık dini yüksek öğrenim mezunu olmak şartı ile 12 adet Din İşleri Yüksek Kurulu Uzman Yardımcısı alınacaktır.
GENEL NİTELİKLER:
      - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
      - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar, 
      - En az lisans düzeyinde dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olmak,
      - Din İşleri Yüksek Kurulunun düzenlediği sınavdan iki kere başarısız olmayan adaylar,
     - 2014 veya 2015 Lisans (A) grubu Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP-1, KPSSP-2, KPSSP-3, KPSSP-4, KPSSP-5, KPSSP-6, KPSSP-7, KPSSP-8 puan türlerinin birinden en az altmış (60) puan almış olmak.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Aralık 2015 tarihi ile 31 Aralık 2015 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.