Devlet Personel Başkanlığı 25 Memur Alacak
Devlet Personel Başkanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Devlet Personel Başkanlığı bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 25 adet Uzman Yardımcısı alıyor. Sizde Devlet Personel Başkanlığı iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Devlet Personel Başkanlığı 23 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyeside bulunan boş kadroları doldurmak adına 9 uncu ve 8 inci derecelerden toplamda 25 adet Devlet Personel Uzman Yardımcısı alacak. Alınacak olan Uzman yardımcıları, Devlet Personel Başkanlığının yapacağı Giriş sınavı ile kadroya alınacaktır. Sınava girebilmek için aranan şartlara uygun olmanız gerekmektedir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     -  Giriş Sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak,
     - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için ),
     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP47 puan türünden en az 80 ve üzeri puan almış olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 11 Ocak 2016 tarihi ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Devlet Personel Başkanlığı İzmir Caddesi No:41 Kızılay/ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapılabilir. Posta ile yapılan başvuruların Başkanlığa en geç son başvuru günü mesai bitimine kadar ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler sebebiyle zamanında ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. 
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim