Her sene Maliye Bakanlığının kamu kurumlarına vermiş olduğu bütçe izni dahilinde sözleşmeli ve kadrolu memur alımları gerçekleştirilmektedir. Bu sene uzun yıllardır atama yapmayan Bakanlıkların ve kamu kurumlarının memur ataması yapması on binlerce adayı sevindirirken yeni atamaların yapılması da adaylar tarafından talep edilmeye devam ediyor. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kamuya memur atamalarına ilişkin yeni bir duyuru yayımlandı.

'ALIMLAR DEVAM EDİYOR...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama da memur alımlarının sürekli devam ettiği Sağlık Bakanlığının şu anda bir alım yaptığı, Milli Eğitim Bakanlığının da buna benzer çok kısa sürede yeni bir alım yapılacağı vurgulandı. Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı da dün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yayımlayarak öğretmen ataması başvurularının Ocak ayı içerisinde başlayacağı vurgusuna dikkat çekilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur atamalarının sürekli olarak devam ettiğini vurguladı buna göre kamu kurum ve kuruluşları ilanlarını hazırlayarak DPB aracılığı ile kamuoyuna duyurmakta olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerde siz değerli takipçilerimiz için ilanları takip etmekte ve yayımlamaktayız. Memur alımlarını takip etmek için lütfen aşğaıdaki linkleri takip ederek sosyal medya üzerinden de bizleri takip ediniz.

Editör: TE Bilisim