Ülkemizde görev yapmakta olan yüz binlerce taşeron işçiye bilindiği üzere taşeron yasası ile kadro verilecek. Buna göre taşerona kadro alacak olan işçiler taşeron başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar yaptı ve başvurular sona erdi. Buna göre gelen başvurular için incelemeler başlamış olup önümüzdeki haftalarda taşerona kadro açıklamalarının yapılması bekleniyor.

Yine bilindiği üzere taşeron işçiler kadro alacak fakat KİT personelleri için aynı durum söz konusu değil. KİT çalışanlarına müjdeli haber gelmedi ve kadro alamayacakları duyuruldu. Uzun süredir KİT çalışanları hükümetten taşerona kadro için müjde bekliyordu ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu hakkında açıklama yaptı.

KİTLERE KADRO AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün önemli bir açıklama yapıldı ve yapılan açıklama da ''KİT'ler şu an hangi sistemde çalışıyorsa onlar da aynı sisteme dahil olacak'' ifadesi kullanıldı. Peki KİT'lere kadro hakkında açıklama yapılacak mı?

Bir süredir KİT çalışanlarına kadro verilmesi için çalışmaların sürdürleceğine yönelik iddialar ortaya atılmaya devam ediyor ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün KİT'ler şu an hangi sistemde çalışıyorsa onlar da aynı sisteme dahil olacak ifadelerini kullandı. Önümüzdeki günlerde yine KİT'lere kadro hakkında yeni açıklamaların yapılması bekleniyor.

DİĞER KAMU HABERLERİNİ BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim