Adalet Bakanlığına bağlı Ceza İnfaz Kurumlarına naklen personel alımı yapılacak!

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 3 ilde 4 farklı ceza evine personel planlaması yapıldı. 2018 CTE personel alım duyurusuna göre adayların hangi başvuru şartlarına sahip olması gerekiyor.

HANGİ CEZAEVLERİNE PERSONEL ALINACAK?

Gaziantep Islahiye, Isparta Yalvaç, Kahramanmaraş Türkoğlu illerinde yeni açılacak olan ceza infaz kurumlarına personel ihtiyacından dolayı naklen personel alımları yapılacak. (İskilip (Çorum) Açık, İslahiye (Gaziantep) T Tipi Kapalı ve Açık, Türkoğlu (Kahramanmaraş) 2 Nolu L Tipi Kapalı ile Yalvaç (Isparta) T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları) Buna göre adaylardan istenilen başvuru şartları ise şöyle;

Başvuru yapacak olan adayların halen ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik müdürlüklerinde görev yapıyor olmaları gerekmektedir. Ceza evi 1. müdürleri ve denetimli serbestlik müdür yardımcıları hariç başvuru yapılabilecek. Adaylar komisyonlar arasın naklen atanacakları belirtildi. Buna göre talepler 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında alınacak. Başvurular NAS üzerinden değerlendirilecek.

Başvuru şartları için tıklayın

Editör: TE Bilisim