Adalet bakanlığı tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatına alınacak olan 2954 adet yeni personelin sözlü sınava hak kazandığı detaylı bilgi şimdi haberimizin içerisinde...

29 mart 2016 tarihinde yapılan ve bildirilen duyuruya göre Adalat Bakanlığı tarafından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne taşra teşkilatınca 2954 adet memur personeli alımı yapılacağı bildirildi. Kişiler bunun için başvurusunu yaptı ve şimdi Adalet Bakanlığı tarafından yeni bildirgeyere göre sözlü sınava hak kazanan bireylerin adları açıklandı. 

İnfaz ve Koruma memuru olarak alınacak olan adayların boy ve kilo şartını taşıması daha sonrada boy ve kilo ölçümü için 28 - 29 Nisan 2016 tarihlerinde gerekli olan mercimelerde bulunması gerekiyor. Ceza İnfaz kurumuna alınacak olan adaylarsa 2 mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan sınava katılmaları gerekmektedir. Bu sınavda 3 dakika içerisinde daktilo kullanımı yapacaklar ve aynı zamanda 3 dakikada bilgisayarda yanlışsız olarak yazım yapacaklar. Şoförlerin alımı ise 4 mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kimler alınacaktı? Sözleşmeli olarak infaz ve koruma memuru, büro personeli, teknisyen, diğer sağlık personeli, destek personeli, şoför, aşcı, kaloriferici gibi pozisyonlarda memur alımı yapılacağ duyurulmuştu. Gün geldi ve isimler açıklandı. Açıklanan isimlerde eğer adınız varsa gerekli olan merciye gitmeniz ve bilgi almanız gerekmektedir.