Ceza ve Tevkifevleri Şoför Alımı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştirecek. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinin çalışan ihtiyacını gidermek üzere toplamda 23 adet Şoför alacaktır. İşte Ayrıntılar..
Adalet bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurusuna göre bünyesine KPSS şartı ile en az lise mezunu şartı olmak ile 23 adet Şoför dahil edecektir. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel seçimini düzenlediği sınav ile belirleyecektir. Sınava toplamda 230 adet personel çağırılacaktır. Sizde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ailesinde şoför pozisyonunda yer almak için alt kısımda verilen Genel Niteliklere ve Özel şartlara uygun bir aday olmanız gerekmektedir.
GENEL NİTELİKLER:
- Kamu Personel Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak,
- 18 Yaşını doldurmuş olmak,
- 35 yaşını henüz doldurmamış olmak,
- Kamu haklarında Mahrum Bulunmamak,
- Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan Şartları taşıdığını Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 
- Askerlik Görevini tamamlamış olmak veya Askerliğini ertelenmiş olan adaylar ( Erkek Adaylar için )
- T.C. Vatandaşı olmak,
- Güvenlik Soruşturmasında olumlu Sonuçlanmak,
ÖZEL ŞARTLAR:
- En az lise mezunu olan veya Lise dengi okullardan mezun olan adaylar,
- E Sınıfı sürücü ehliyeti olan adaylar,
Başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 06 Ağustos 2015 günü başlayıp, 14 Ağustos 2015 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim