Ceza ve Tevkifevleri Aşçı Ve Kaloriferci Alımı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Aşçı ve Kaloriferci alımı gerçekleştirecek. Sizde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü iş başvurusunda bulunmak için haberin devamını inceleyiniz.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin personel ihtiyacını karşşılamak üzere 8 adet Aşçı ve 7 adet Kaloriferci olmak üzere toplamda 15 adet personel alacak. Sizde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü iş başvurusunda bulunabilmek için aşağıda verilmiş olan Genel niteliklere ve Özel şartlara uygun aday olmanz gerekmektedir. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü alacağı personelleri düzenlemiş olduğu sınav ile belirleyecektir.
GENEL NİTELİKLER:
- Adalet Bakanlığı Memur, Sınav-Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 6-18/c maddesinde bulunan Şartları taşıdığını Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelemek, 
- Kamu haklarında Mahrum Bulunmamak,
- Güvenlik Soruşturmasında olumlu Sonuçlanmak,
- Askerlik Görevini tamamlamış olmak veya Askerliğini ertelenmiş olan adaylar ( Erkek Adaylar için )
- 18 Yaşını doldurmuş olmak,
- 35 yaşını henüz doldurmamış olmak,
- T.C. Vatandaşı olmak,
- Kamu Personel Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak,
ÖZEL ŞARTLAR:
- En az lise mezunu olan şartlar ve Dengi olan okullardan mezun olan adaylar,
- Halk eğitim müdürlüklerinin veya diğer resmî kurum veya kuruluĢların ilgili branĢta düzenlediği kurslardan mezun olmak veya ilgili branĢta sertifika sahibi olmak,
Başvuruda bulunacak adaylar bu şartlara uymuş olmak gerekmektedir. Başvurular 06 Ağustos 2015 günü başlayıp, 14 Ağustos 2015 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim