Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 08 mayıs 2019 tarihinde resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu duyuruya göre farklı kadrolar için toplamda 1290 memur kadrosu için unvan değişikliği için başvurular almaya başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 13 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştmişlerdi. Söz konusu Unvan Değişikliğine başvuru yapan adaylar için sonuçlar yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resmi internet sitesi üzerinde duyuruldu. 

1290 BOŞ KADRO İÇİN BAŞVURU ALINDI!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merkez ve taşta teşkilatından oluşan bu kadrolar ile toplamda 1290 personel için işlem yapılacak. Unvan Değişikliği yapılacak kadrolar ise, Teknisyen, Tekniker, Şehir Plancısı, Sosyolog, Sağlık Teknikeri, Mühendis, Mimar, Matematikçi, Kütüphaneci, Kimyager, İstatikçi, Fizikçi, Ekonomist, Biyolog ve Avukat kadroları olup bunlar için Merkez ve Taşra teşkilatlarında alım yapılacak.

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yukarıdaki 1290 boş kadro için Unvan Değişikliği sınavını 13 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirecektir. Söz konusu sınava Çevre ve Şehircilik Bakanlığıında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesi kapsamında görev yapmakta olan personele "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" esaslarına göre  sınav yapılacaktır.

BAŞVURU SONUCU OLUMLU OLAN ADAYLARIN YAPMASI GEREKENLER:

  1. 10 – 24 Haziran 2019 tarihleri arasında sınav ücretlerinin sınav ilan metninde belirtildiği şekilde yatırılması,
  2. Sınav ücretini yatıran adaylar 10 – 24 Haziran 2019 tarihleri arasında www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvuru yapacaklardır, e-başvuru yapmayan adaylar sınav ücretini yatırmış olsalar dahi sınava alınmayacaklardır.
  3. Adaylara ait sınav giriş belgeleri 08 Temmuz 2019 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

Ayrıca Sınav duyurusu ve boş kadrolar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU SONUÇ EKRANI

Editör: TE Bilisim