Türkiye'nin dört bir yanında bulunan farklı belediyeler özellikle itfaiye eri alımı ve zabıta memuru alımı gibi pozisyonlar için atamasını kendi ilanı ile gerçekleştirirken geçtiğimiz gün Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından itfaiye eri alımı ilanı duyurulmuş ve lisans, ön lisans, lise mezunu adaylardan yoğun rağbet gelmişti. Buna göre atamanın sonuçları ne zaman açıklanacak derken itfaiye eri atama taban puanları açıklandı. Tabloda 59 puana kadar atanan adayların olduğu görüldü.

Lise Atama Puanları

Muğla Büyükşehir Belediyesi lise mezunları arasından en yüksek 83 puan ile ve en düşük 59 puan ile atama yaparken toplam 50 kişilik lise mezunlarından alım yapıldı.

Önlisans Atama Puanları

Muğla Büyükşehir Belediyesi ön lisans mezunları arasından en yüksek 83 ve en düşük 69 puan ile toplam 5 itfaiye eri alımı yaptı.

Lisans Atama Puanları

Muğla Büyükşehir Belediyesi lisans mezunları arasından en yüksek85 puandan başlayarak en düşük 75 puana kadar toplam 15 itfaiye eri alımı gerçekleştirdi.

Buna göre yukarıda tavan ile taban puanlar belirtilmiş olup açıklanan kesin sonuç listesinde ismi olan adayların duyuru da belirtilen adrese ilgili evraklarını teslim etmesi gerekmektedir.

Sonuç Sayfası: https://bit.ly/36KiaiL