Devlet Personel Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığınca ortaklaşa açıklanan 7 bin bekçi alımı başvuruları 8 Haziran 2018 22 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılmıştı. Başvuruda bulunan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını heyecanla beklemeye başladı. Peki başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili bir açıklama yapıldı mı? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İŞTE BAŞVURU SONUÇLARI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Devlet Personel Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığınca ortaklaşa yapılan duyuru ile birlikte 73 şehir için 7 bin Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı ve bu alımların 8 Haziran 2018 ile 22 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacağı duyurulmuş ve Çarşı ve Mahalle Bekçisi olmak isteyen kişiler gerekli işlemlerini yaparak başvuru yapmıştı.

Başvurulardan sonra adaylar sonuçların açıklanacağı tarihe gözünü dikti. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair kesin bir tarih belirtilmese de başvuru da bulunan adayların sonuçlarının kısa bir süre içinde açıklanacağı bekleniyor. Adayların sınav sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak olup posta veya başka bir yolla sınav sonuçlarının adaylara ulaştırılmayacağı da yapılan açıklamalar arasındaydı.

Editör: TE Bilisim