Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyaçları için farklı sınıflara çok sayıda öğrenci alımı yapılmaktadır. Öğrenci alımı ilanları Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile yayımlanmakta olup genel olarak alımların büyük bir bölümü Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM için yapılmaktadır.

Yeni dönemde Emniyet Genel Müdürlüğünün Polis Özel Harekat (PÖH) alımı yapılması beklenmektedir. En son alım 19. dönemde yapılmış olup bu dönemde en az lise mezunu 10 bin erkek Polis Özel Harekat (PÖH) öğrencisi alımı yapılmıştı. Ancak bu ilandan sonra hiçbir alım yapılmadı ve duyuru da gelmedi.

KADIN PÖH ALIMI YAPILACAK

Yeni dönem alımlarda kadınlara kontenjan ayrılması için bayanlar sosyal medya ve diğer mecralar aracılığı ile bir araya geldi ve kadın PÖH alımı yapılsın taleplerini iletti. Buna göre ilgili konu Türkiye Büyük Millet Meclisinde de gündeme gelmişti.

Yeni dönem Polis Özel Harekat alımının ne zaman yapılacağı bilinmiyor ancak yeni dönem PÖH alımlarında kadın PÖH alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak Polis Özel Harekat (PÖH) alımı ilanını bizlerde beklemeye devam ediyor. Eğer ilan yayımlandığından ilk haberdar olmak istiyorsanız aşağıdaki mobil uygulamamızı akıllı telefonlarınıza kurabilirsiniz.

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI BURADAN İNDİRİNİZ

Editör: TE Bilisim