Bir televizyon programının konuğu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın değindiği konulardan birisi ise kapatılacak olan Bakanlıklar ve birleşecek olan Bakanlıklardı. Kapatılacak olan Bakanlıklar ve birleşecek olan Bakanlıklardaki personellerin durumunun ne olacağını açıkladı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan personellerinin akıbeti ile ilgili neler söyledi? Personeller işini devam edebilecek mi?

İŞTE CUMHURBAŞKANININ AÇIKLAMALARININ DETAYLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kapatılacak olan Bakanlıklar ve Birleşecek olan Bakanlıklardaki personellerin durumunun ne olacağını açıkladı. Konuk olduğu bir televizyon programında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kapatılacak olan Bakanlıklardaki ve Birleşimi sağlanacak olan Bakanlıklar çalışan personellerin tasviyesinin söz konusu olmadığını kimsenin işinden çıkarılmayacağını söyleyerek herkesin işine devam edeceğini açıkladı.

Bakanlık sayısının 16 ya düşmesinin kimsenin işinden olacağı anlamına gelmediğini herkesin işine devam edeceğini personellerin işten çıkarılmayacağını hiç bir değişiklik yapılmadan bütün personellerin hangi işte çalışıyorlarsa Bakanlık sayısının düşürülmesinin ardından da bir değişiklik olmayacağını personellerin yaptıkları işe devam edeceklerini açıkladı.