Kurban Bayramı’na sayılı günler kala birçok emeklinin gözü kulağı bayram öncesi ödenecek olan bayram ikramiyesinin ödeneceği tarihe kesilmişti. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi emeklilerin yüzünü güldürecek haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk’tan geldi. Selçuk’un yaptığı yapmış olduğu açıklamada emekliler bayramdan önce ikramiyelerini alacağı tarih de kesinleşmiş oldu. İşte tarihler ve diğer detaylar.

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Tarihi Kesinleşti

Binlerce emeklinin heyecanla beklediği bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih, Bakan Selçuk’un açıklaması ile netlik kazandı. Bu kapsamda emeklilere bayram ikramiyeleri bayramdan önce 8 ile 9 Ağustos tarihleri arasında ödenecek. Kurban Bayramı arife günü olan 10 Ağustos 2019 tarihinden önce hesaplarda olacak olan bayram ikramiyesi binlerce emeklinin yüzünü güldürdü. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde yer aldı. "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum."

Emeklilere Ne Kadar Ödenecek?

SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklilerine ödenecek olan bayram ikramiyesi bu yıl 1.000 TL olarak belirlendi. Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ödeme tarihi ise Bakan Selçuk’un yaptığı açıklamada duyuruldu. Emeklilere bir önceki ödeme ise mayıs ayında Ramazan Bayramı öncesinde ödenmişti.Emeklilere Kurban Bayramı öncesi ödenecek olan bayram ikramiyesi hakkında haber detayına ulaşmak için https://www.isinolsa.com/maaslar/emeklilere-1000-tl-bayram-ikramiyesi-ne-zaman-verilecek-h27423.html adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim