Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında faaliyet göstermeye başlayan ve özellikle kargoculuk alanı ile e-ticaret alanında her sene büyüme oranını artırmakta olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı dünya markası olabilmek için emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin bu sene memur alımı yapıp yapmayacağı sürekli merak edilen konular arasında yer almaktaydı ve ilanlar ne zaman yayımlanacak derken sonunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından müjdeli haber verildi. Peki detaylar nedir

5 BİN MEMUR ALINACAK!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Bursa'da PTT araç teslim törenine katıldı ve önemli açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamaların en önemli noktası personel alımı duyurusu oldu ve Bakan Ahmet Arslan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin 5 bin memur alımı yapacağını belirtti. Peki memur alımı ne zaman yapılacak?

MEMUR ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama da Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin 5 bin memur alımı yapacağı ve alımların önümüzdeki ay içerisinde yapılacağı belirtildi. Buna göre alımların tek parça halinde mi yoksa kademe kademe mi yapılacağı hakkında henüz bilgi yok fakat erken seçim öncesi ilk ilanın kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin