Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan TCDD her sene açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının vermiş olduğu onaya göre memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre TCDD'nin bu sene ne zaman ve kaç kişilik memur, personel alımı yapacağı merak ile beklenmekteyken sonunda Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan önemli bir duyuru yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama da TCDD'nin bu ay içerisinde bin 118 memur alımı yapacağı belirtildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak, TCDD memur alımı detayları nedir.

BAKAN MEMUR ALIMI DUYURUSU YAPTI!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılan açıklama ile TCDD'nin alt yapı ve taşımacılık alanları için memur alımı yapacağı belirtildi. Buna göre TCDD, alt yapı için 773 memur ve 623 memur'da destek personeli olarak alınacağı öğrenildi. 

TCDD alt yapı ve taşımacılık alanları için toplam bin 118 (1.118) memur alımı yapılacak. TCDD memur alımı, TCDD personel ve sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz. Diğer tüm ilanları da aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim