Gençlik ve Spor Bakanlığı her sene olduğu gibi bu sene de memur ve personel alımlarına devam etmekte olup birkaç senedir Maliye Bakanlığından Gençlik Bakanlığına atama için iyi derecede kadro izni verilmektedir. Bu sene Gençlik ve Spor Bakanlığının kaç kişilik memur alımı yapacağı büyük bir merak ile beklenirken sonunda müjdeli haber geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile kamuoyuna müjdeli bir haber verdi. Yaptığı duyurusunda BESYO mezunu adayları sevindiren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 3 bin kişilik memur alımı için müjde verdi. Peki bakan nasıl bir açıklama yaptı, alımlar ne zaman yapılacak?

3 BİN BESYO MEZUNU ATANACAK!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak uzun süredir merak ile beklenen BESYO atamalarına ilişkin çok önemli bir duyuru yaparak resmi sosyal medya hesabı aracılığı ile 3 bin BESYO mezunu ataması yapılacağını belirtti. Peki BESYO mezunu ataması ne zaman yapılacak. 3 bin BESYO mezunu atamasına ilişkin diğer bilgiler nelerdir?

ATAMALAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından müjdeli haber verildi ve 3 bin BESYO mezunu atamasının yapılacağı belirtildi. Ancak tarih olarak her hangi bir bilgi verilmemiş olup 2018 yılı içerisinde atamaların gerçekleştirileceği müjdelendi. Konu hakkında yeni gelişmeler geldikçe İşin Olsa ekibi olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Memur İlanı Yayımlandığında Haberdar Olmak İster Misiniz?
Anlık Bildirim: 
Mobil Uygulamamızı Buradan İndirebilirsiniz

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER

Editör: TE Bilisim