Milli Savunma Bakanlığına bağlı kuvvet komutanlıkları olan Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımı gerçekleştirecek. İlan geçtiğimiz ay kamuoyuna duyuruldu ve müracaatlar sona erdi. Buna göre başvuru yapan adaylar biran önce sonuçların açıklanmasını ve taban puanların kamuoyun duyurulmasını beklemektedir. Peki sonuçlar ne zaman duyurulacak? Mülakata kimin çağrılıp çağrılmadığı belli oldu mu?

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Savunma Bakanlığı subay alımı sonuçlarını geçtiğimiz hafta açıkladı Buna göre astsubay alımı sonuçlarının resmi olarak şu tarihte açıklanacağına yönelik bir bilgi yok. Ancak İşin Olsa ekimize göre subay alımı ile astsubay alımı başvuru tarihleri ve sonuç açıklanma tarihleri karşılaştırıldığında 15 Ocak + - 3 gün içerisinde açıklanmasını bekliyoruz. Yani 12 Ocak ile 18 Ocak tarihleri arasında astsubay alımı sonuçları büyük olasılık ile açıklanacaktır. Subay alımı açıklanma tarihi baz alınmıştır yapılan yorumlama işleminde

Taban Puanlarda Açıklanacak

MSB bilindiği üzere her şeyi şeffaf bir şekilde kamuoyuna duyurulmaktadır. Subay alımı sonuçları açıklandığı gibi hangi sınıfın kaç KPSS puanı ile kapattığı duyuruldu. Astsubay alımı sonuçları da açıklandığında MSB hemen duyuruyu yapacak ve sonuçları sınıflara göre kamuoyuna ilan edecektir. Sonuçlar açıklandığında anlık bildirim almak için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan