Ülkemizde bilindiği üzere en rağbet gösterilen kadrolardan bir tanesi zabıta pozisyonudur. Zabıta alımlarında ilanlar belediyeler tarafından yayımlanmakta olan Ankara Mamak Belediyesi tarafından yapılan resmi duyuru neticesinde 50 kişilik zabıta memuru alımı yapılacağı ve alımların ön lisans ile lisans KPSS puanlarından yapılacağı belirtildi. Öte yandan ön lisans mezunları için müjde verildi ve 2020 KPSS sonuçları ile adayların başvuru yapacağı söylendi. Peki başvurular, şartlar ve diğer detaylar nelerdir?

Şartlar Nelerdir?

Ankara Mamak Belediyesi tarafından yayımlanan ilan ile 50 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi. İlana her hangi bir lisans programından mezun olup KPSS P3'ten 70 ile üzer puan alanlar ve her hangi bir ön lisans programından mezun olup P93 puanından 70 ile üzeri puan alan her aday başvuru yapabilecektir. Puanların 2020 KPSS puanı olması gerekmektedir. Erkek adayların askerlik ile ilişkisinin olmaması yani fiilen yapmış olması ya da erteletmiş ya da muaf olması gerekmektedir. Askerlik ile ilişiği olan ya da sınıflandırma bekleyen kişiler müracaat edemez. 

Başvuru Bilgileri

2020 KPSS puanları ile (önlisans KPSS sonuçları açıklantıktan sonra) adaylar müracaatlarını yapacak olup başvurular 30 Kasımda başlayacak ve 4 Aralıkta sona erecektir. Posta ya da fax ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacak olup adayların Mamak Belediyesi zabıta memuru alımında yer alan adrese şahsen evraklarını teslim etmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADADIR

Diğer kamuya atamalar için mobil uygulamamızda tüm ilanları paylaşıyoruz.

Editör: TE Bilisim