İçişleri Baknlığı bünyesinde görevlerine devam etmekte olan Emniyet Genel Müdürlüğü polis ihtiyaçlarını Polis Akademisi Başkanlığı aracılığı ile gerçekleştirmekte olup geçtiğimiz sene yapılan 8 bin bekçi alımı, 2 bin komiser yardımcısı alımı,  500 kadın polis özel harekat alımı sonuçlarının tamamı açıklandı. Fakat 7 bin polis memuru alımı (26. dönem POMEM) sonuçları halen açıklanmadı. Mülakata kalan on binlerce aday ve aileleri ile birlikte yüz binlerce kişi 26. dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM mülakat sonuçları akademiden bekleniyor.

Açıklanmayan Tek Başvuru: 26. Dönem POMEM

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bekçi alımı, komiser yardımcısı alımı, kadın polis özel harekat alımı gibi tüm sınıfların sonuçlarını açıkladı. Fakat açıklanmayan tek başvuru 26. dönem POMEM kaldı. Aileleri ile birlikte mülakatlara kalan yüz binlerce kişi 26. dönem POMEM sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman duyurulacak?

Bakan: Çok Kısa Süre Kaldı

Geçtiğimiz günlerde özel bir haber kanalına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamasında çok yoğun rağbetin olduğu için sonuçların titizlik ile incelendiği ve sonuçların açıklanmasına oldukça kısa bir süre kaldığını duyurdu. Buna göre resmi olarak bir tarih verilmedi fakat tek bir açıklanmayan sonuç 26. dönem POMEM kaldığı için akademinin buna yoğunluk verdiği ve önümüzdeki günlerde sonuçların kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim