Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı her sene ciddi atamalar gerçekleştirmekte olup özellikle son birkaç sene içerisinde farklı pozisyonlar için binlerce kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu sene de ciddi atama yapması beklenirken Bakan Fatma Betül Sayan Kaya tarafından Mart ayı içerisinde yapılan açıklama da 2018 yılı içerisinde  toplam 4 bin ASDEP memuru alımı yapılacağı belirtildi. Peki alım ilanı ne zaman yayımlanacak, aranacak şartlar nelerdir, tüm detayları sizler için açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya Mart ayında yaptığı açıklama ile 2018 yılı içerisinde toplam 4 bin ASDEP memur ve personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Peki adaylardan aranacak şart nedir? Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, sicili uygun olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerliğini yapmış olmak muaf olmak ya da en az 1 yıl tecilli olmak, seyahat yapmaya engeli olmamak gibi şartlar aranmaktadır. Peki ilan ne zaman yayımlanacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 2018 yılı içerisinde 4 bin ASDEP memur ve personeli alımı yapması bekleniyor. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Buna göre alıma ilişkin net bir tarih yok çünkü alımlar bir anda yapılmayacak olup ilanlar İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlükleri tarafından yayımlanacaktır. İlanlar yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak bizlerde konuyu takip etmekteyiz ve tüm detayları sizler için paylaşacağız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim