Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olarak bilinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı son birkaç yıldır ciddi atamalar gerçekleştirmekte olup sıklıkla basının karşısına Türkiye'nin dört bir yanına sunduğu ve götürdüğü hizmetler ile çıkmaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2 bin 500 kişilik engelli memur ataması gerçekleştirildi. Buna göre engelli adaylar Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS ya da kura yöntemi ile atanarak kamu kurumlarına yerleştirildi. Bu atamadan sonra bir müjde daha verildi.

2 BİN 500 ENGELLİ MEMUR DAHA ALINACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklamalar ile kamuya 2 bin 500 kişilik engelli memur atamasının yapıldığı ve yıl sonuna kadar bir kez daha 2 bin 500 engelli memur alımı yapacaklarını belirtti.

Buna göre net bir tarih verilmedi ancak Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklama da atamanın yıl sonunda yapılacağın yönelik sözlere verildi. Buna göre diğer atamanın 2018 yılı sonuna doğru yapılması beklenmekte olup atama ilanı hazırlandığında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kamuoyuna yeni bir duyurunun daha yapılacağı ön görülmektedir. Duyuru geldiğinde İşin Olsa ekibi olarak sizlere detaylı bilgiyi aktaracağız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDAN HABERDAR OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Anlık Bildirim:Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin