Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan ve personellerinin sahada kapı kapı dolaşmaya devam ettiği ile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı özellikle son birkaç senedir Maliye Bakanlığından çok ciddi sayılarda atama izni almakta ve memur alımı gerçekleştirmektedir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu sene de memur alımı yapması beklenirken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan açıklama ile 3 bin memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılacak, memur alımı detayları nedir?

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan açıklama da 2018 yılı içerisinde 3 bin kişilik yeni memur alımı yapılmasının planlandığı ve alımın psikoloji, rehberlik psikolojik danışmanlık, sosyal hizmeti çocuk gelişimi mezunları ve sosyologlardan alımların yapılacağı belirtildi. Peki alımların ne zaman yapılacağı belli oldu mu?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan açıklama ile 3 bin memur alımı müdesi verildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak? Alımlar için tarih belli oldu mu? Şu an için alımlara ilişkin bir bilgi yok. Ancak alımların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı il müdürlükleri aracılığı ile kademe kademe yapılması bekleniyor.