Ağustos Ayı Memur Personel Alımları
Ağustos yında kamuya ve kuruluşlara çok sayıda memur personel alınacak. Çok sayıda işsiz vatandaş ağustos ayında iş bulabilecek. İşte Ayrıntılar...
Bir çok kurumun ve kuruluşun duyurmuş olduğu ilanlar Ağustos ayında da alım yapılacak. Ağustos ayının memur personel alım ilanları yayınlanmaya başladı. Sizde Ağustos ayında bulunan bir çok boş pozisyona dahil olabilir ve iyi bir işe sahip olabilirsiniz. Ağustos ayında çok devlet durumu ve kuruluşu personel alırken sizde bu ilanlara başvurularınız gerçekleştirin. Başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen Ağustos ayında memur personel alacak olan ilanları inceleyerek sizde daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz. Bazı kurumlar kpss şartı ararken bazı kurumlar ise boş bulunan pozisyonlara kpss şartı aramıyor. Bu ilanlara başvuruda bulunmak için en az lise mezunu olmak zorundasınız.
Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel alacak. 
Hacettepe Üniversitesi bünyesine dahil etmek üzere 1 adet Uzman Tabip, 90 Hemşire, 2 Eczacı, 11 Sağlık Teknikeri, 1 Psikolog ve 2 adet Mühendis olmak üzere toplamda 107 adet Sözleşmeli personel Alacak. Ayrıca Uzman Tabip ve Eczacılık pozisyonlarında KPSS şartı aranmamaktadır.
 
Editör: TE Bilisim