Afet ve Acil Durum Yönetimi 25 Personel Alacak
Afet ve Acil Durum Yönetimi personel alımı yapıyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 25 adet Uzman Yardımcısı alacak. Sizde Afet ve Acil Durum Yönetimi ailesine katılmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyiniz.
Afet ve Acil Durum Yönetimi 31 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına toplamda 25 adet Uzman Yardımcısı alacak. İstenilen nitelikler ve Başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
     -  657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.
     - Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarının Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Hukuk, İstatistik, İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Maliye bölümlerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kunımlarından mezun olmak.
     - Giriş sınavının yapılacağı 2016 yılının ocak ayının birinci günti itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak 
     - T.C. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 5-6 Temmuz 2014 veya 4-5 Temmuz 2015 KPSS de 75 puan almış olan adaylar,
      -Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak.
     -Süresi içerisinde; usulüne uygun olarak sınav giriş başvurusunda bulunmuş olmak ve giriş sınavı için istenen belgeleri eksiksiz olarak Başkanlığımıza teslim etmiş olmak.
BAŞVURULAR:
Başvurular; 14-25 Mart 2016 tarihleri arasında Başkanlığımız (www.afad.gov.tr! adresli internet sitesinde yer alan "Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcılığı İş Talep Formu" doldurularak yapılacaktır. Başvurular, 14 Mart 2016 tarihi saat 09.00'da başlayıp 25 Mart 2016 tarihi saat 18.00'de sona erecektir. 
Editör: TE Bilisim