2019 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan personel alımlarının büyük bir Adalet ve İçişler Bakanlığı tarafından yapılmakta olup bu bağlamda adaylardan da alımlara büyük talep bulunmaktadır. Ekim ayı içerisinde kamu kurumları tarafından 809 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Adalet Akademisi Güvenlik Görevlisi Alımı

Adalet Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Adalet Akademisi tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile Türkiye Adalet Akademisinde istihdam üzere 40 koruma ve güvenlik görevlisi kadrosuna açıktan atama ile personel alımıyapılacaktır. İlan detayları aşağıdaki linkte mevcuttur.

https://www.isinolsa.com/kamu-personel-alimlari/adalet-bakanligi-en-az-lise-mezunu-40-koruma-guvenlik-gorevlisi-alacak-h28723.html

İşçileri Bakanlığı 14 Sözleşmeli Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzeregerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 14 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. İlgili kadroya ilişkin başvuru şartları ve diğer detaylar için aşağıdaki linkten erişim sağlamak mümkündür.

https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/icisleri-bakanligi-kpss-siz-7-kadro-ile-kamu-personeli-alim-h28843.html

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi 45 Uzman Yardımcısı Alımı

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında boş bulunanGenel İdare Hizmetleri Sınıfından (GİH) 8 inci ve 9 uncu derecelerden toplam (45) adet İl GöçUzman Yardımcısıalınacaktır. Başvuru şartları ve diğer detaylar için:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/goc-idaresi-45-memur-aliminda-kpss-yas-diger-sartlar-ve-basvuru-h28739.html

Adalet Bakanlığı 700 İcra Müdür ve Yardımcısı

Adalet Bakanlığı tarafından yazılı ve sözlü sınavlar ile 5-9 uncu dereceli kadrolara 700 adet İcraMüdür ve İcra Müdür Yardımcısı açıktan ve naklen alınacaktır. Başvuru şartları ve diğer detaylar için aşağıdaki linkten erişim sağlamak mümkündür.

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/adalet-bakanligi-kpss-ile-ve-kpss-siz-2-bin-50-personel-memur-h28871.html

Adalet Bakanlığı Mütercim Alımı

Bakanlık merkez teşkilâtında çalıştırılmak üzere2018-KPSS (B grubu) puan sırasına konulmak suretiyle, her bir dil unvanı için boş bulunanpozisyonun 10 katı aday arasından, Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınavsonucuna göre 4 İngilizce, 3 Fransızca ve 3 Almanca dilinde mütercim pozisyonuna sözleşmelipersonel alınacaktır.

İlgili alım ilanı için: https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/adalet-bakanligi-4500-tl-maas-ile-2-memur-alimi-basladi-ek1-ek2-ek3-h28845.html

Editör: TE Bilisim