Adalet bakanlığı tarafından 10 bin 500 adet yardımcı personel alınacak. Adalet bakanlığı bilindiği üzere kısa süre önce CTE tarafından personel alımı yapacağını duyurdu.
Adliyeler ve cezaevleri için alınacak olan bu personellerin alımı 2016'nın sonuna kadar devam edecek. 2016'nın sonuna gelindiğinde ise 10 bin 500 adet sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirilecek.

Adalet bakanlığının vermiş olduğu bilgiye göre 2016'nın sonuna kadar 10 bin 500 adet sözleşmeli personel alınacak. Adalet bakanlığı vermiş olduğu bu ilana göre alımlarını arttıracak ve iç kordinizasyon yolunda daha fazla kişiye hitap edecek.  Adalet Bakanı olan sayın Bekir Bozdağ bu haberi televizyon kanallarından duyurdu. Tüm adalet saraylarına hızlı bir şekilde yardımcı personel alınacağını duyuran Bekir Bozdağ, bu yıl içerisinde toplamda 10 bin 500 adet personel alacağını vurguladı.

Adliyelerde ve cezaevlerinde çalışan personellerin az görülmesi nedeniyle Adalet Bakanlığı tarafından işci alımı gerçekleştiriliyor. İlk etapta alınacak olan iş yeri; ''Ceza evleri'' yani CTE için alım yapılacak. İlk başta 2 bin 954 adet personel alınacak ve personellerin toplam sayısı 2016'nın son aylarına doğru 10 bin 500 adete kadar yükselecek.  

Evet, Adalet bakanlığı tarafından duyurulmuş olan habere göre 10 bin 500 adet personel alımı yapılacağı bildirildi. Bu haberin tam ve özel detayları için Adalet bakanlığının internet sitesini kontrol edebilir ve bu iş ilanı için verilmiş olan tüm detaylı bilgilere göz atabilirsiniz.