Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) ve Mübaşir olarak 15 bin kişinin Adalet Bakanlığı bünyesinde işe alınacak olduğu açıklandı.

Resmi rakamlara göre işe alınacak olan kişi sayısının 15 bin ile sınırlı olduğu adayların memurluk sınavından en az 70 ve üzerinde bir puan almış olması şartı olduğu açıklandı.

Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) ve Mübaşir iş ilanı için 15 bin kişinin KPSS taban puanı olarak 70 puan belirlendi.

İşe alım sürecinde adayların en az ortaöğretim mezunu olmaları veya dengi okullardan diplomaları ile birlikte mezun olmaları gereksinimi olduğu bilgisi verildi.

Adalet Bakanlığından yapılan resmi açıklamada İnfaz Koruma Memuru ve Adalet Bakanlığı bünyesinde konumlandırmak üzere Mübaşir personel alımının kısa süre içerisinde devlet tarafından başarıyla gerçekleştirileceği açıklandı.

Bir süredir iş ilanı için kadro açılmasını ve Adalet Bakanlığı'nca yeni alım isteklerinin olduğu uyarısında bulunmuş olan KPSS sınavından iyi ve yüksek puan alabilmiş devlet memuru olmak isteyen adayların yakın zamanda kamuda yapılacak bu alımlar ile beraber işe başlama süreçlerinin başlatılması mümkün olacak.

İlan Yayımlandığında İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında ilanlardan haberdar olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim