Adalet Bakanlığı her sene açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hazırlanmadan önce Maliye Bakanlığı tarafından onay verilir ve kurum tarafından ilan hazırlanarak Devlet Personel Başkanlığına yayımlanması için gönderilir.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere İnfaz Koruma Memuru (İKM) Gardiyan pozisyonuna personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre 2017 yılında yeni alımlar ne zaman yapılacak.

İKM ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasında cezaevlerine ve adliyeye açık pozisyonlar için personel alımı yapılacağı ilanların hazırlandığı ve yakın zamanda kamuoyuna duyurulacağına ilişkin duyuru yapmıştı. Fakat halen konu hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı.

Peki Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İnfaz Koruma Memuru (İKM) gardiyan alımı ne zaman yapılacak. Buna göre tarih hakkında her hangi bir bilgi yok fakat yakın zaman içerisinde konu hakkında ilanların hazırlanması ya da Maliye Bakanlığı ile görüşmelerin tamamlanması ve ilan edilmesi beklenmektedir. İKM alımı, infaz koruma memuru alımı, gardiyan alımı hakkında duyuru yapıldığında İşin Olsa aracılığı ile konu hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ