Adalet Bakanlığı her sene ortalama 10 bin memur, personel, sözleşmeli personel, işçi alımları gerçekleştirmektedir. Bu sene ilanlar ne zaman gelecek derken Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından önemli bir açıklama geldi ve bu ay içerisinde sözleşmeli personel ile daimi işçi ilanlarının geleceği müjdelendi. Buna göre Türkiye'nin bir çok şehrine ya da 81 şehrinin tamamına daimi işçi ilanının gelmesi beklenmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak?

Hangi Pozisyonlara İşçi Alımı Yapılacak?

Adalet Bakanlığı işçi kadroları duyurulmadı. Ancak teknisyen, tekniker, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, hizmetli kadroları için alımların yapılması beklenmektedir. Alımların adliyelere başvurularak mı yapılacağı yoksa İŞKUR üzerinden mi alınacağı henüz bilinmemektedir. Peki ilan ne zaman gelir?

İlan Ne Zaman Gelecek?

Tüm bakanlıklar, kabine toplantısında yapmak istediği atamaları dile getirmekte, Hazine ve Maliye Bakanlığı durumu açıklamakta ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise onay vermektedir. Adalet Bakanlığının personel ilanı yapacağı kesin ancak kadro hakkında bir bilgi verilmedi. Eğer kadro hakkında bir bilgi henüz yoksa 11 Ocak ilk kabine toplantısı sonrası ya da 25 Ocak ikinci kabine toplantısı sonrasında ilan resmi olarak kamuoyuna duyurulabilir. Atama haberinden haberdar olmak için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan