Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ihtiyaçlar halinde düzenli olarak infaz korum memuru İKM yani eski ismi ile gardiyan alımı gerçekleştirmektedir. Bu sene Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'nin ertelenmesi ve korona virüsünün çıkması neticesinde alımlar ertelendi ve henüz her hangi bir ilan yayımlanmadı. Dün Adalet Bakanlığına bin 80 kişilik kadronun ihdas edildiğini haberimizde paylaşmıştık bugün Adalet Bakanlığı tarafından memur alımı ilanı yayımlandı ancak henüz gardiyan alımı ilanı gelmedi. Peki ilan ne zaman gelecek?

İlan Hazırlanıyor

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE için gardiyan infaz koruma memuru İKM alımında ilan hazırlanıyor. İlan yayımlandığında bilgi sahibi olmak için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsinz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Peki ilan ne zaman yayımlanır. Adalet Bakanlığından husus hakkında bir bilgi var mı?

İlan Ne Zaman Gelir?

İlanın gelme tarihi net olarak bilinmiyor ancak ön lisans KPSS'nin kesinlikle bekleneceği ön görüldüğü için Kasım ayının sonunu bulacaktır. Öte yandan alımlara ortaöğretim KPSS'de eklendiğinden dolayı çok yüksek ihtimal alımların sene sonunu bulması bekleniyor yine de ilan her an duyurulabilir. Bu sebepten dolayı İşin Olsa'nın mobil uygulamalarını indirerek ilanlardan ilk haberdar olabilir ve müracaatlarınızı yapabilirsiniz.