Adalet Bakanlığı her sene ülkemizde en çok atama yapan kurumlardan birisi olarak bilinmektedir. Buna göre lisans, ön lisans ve lise KPSS'lerinin tamamı yapıldı, adayların puanları belli oldu ve yerleştirmeler için ilanlar da çıkılmaya başlandı. Adalet Bakanlığının memur ve daimi işçi alımlarının ne zaman yapılacağı beklenirken bugün önemli bir duyuru geldi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, memur alımı daimi işçi alımı bekleyenlere merakle beklenen müjdeyi verdi.

Bakan Resmen Açıkladı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül memur ve işçi alımı hususunda "İnsan kaynakları kapasitemizin güçlendirilmesi için çalışmalarımız yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. Bu ay sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımını duyurup, bu yıl içerisinde göreve başlamalarını sağlayacağız. Sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi dikkate alan bir personel rejimini önemsiyoruz." resmi bilgisini verdi. Buna göre bu ay memur ve işçi alımı ilanlarının geleceği müjdelendi.

Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılır?

Adalet Bakanlığının bu ay ilanı geleceği belirtildi. Buna göre KPSS ile alımların infaz koruma memuru (gardiyan), mübaşir, zabıta katibi, avukat, mühendis gibi kadrolar için alımların yapılması bekleniyor. KPSS'siz kura ile işçi alımlarının ise temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknisyen ve tekniker gibi kadrolar için yapılması bekleniyor. Teknisyen ile tekniker kadrolarında KPSS ile mi alım yapılır net olarak bilinmemektedir. İlan geldiğinde ilk haberdar olmak için hemen aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

p>İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim