Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olarak görevlerine devam etmekte olan Adalet Bakanlığı yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurulan ilan ile Adalet Bakanlığının 41 memur alımı yapacağı duyurulmuştu.

İlgili memur ve personel alımı ilanı Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanmış olup kamuoyuna duyurulması için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmiştir. Peki yayımlanan ilana göre hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve adaylar alım ilanına başvurularını ne zaman gerçekleştirecektir? Tüm detayları sizinle paylaşıyoruz?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı yayımladığı iki ilan ile 41 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki 41 memur alımı ilanı hangi pozisyonlar için duyuruldu. Buna göre yayımlanmış ilanlara bakıldığında, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği - 10 Kişi, Bilgisayar Mühendisliği (2. Grup) - 8 Kişi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 3 Kişi, Çözüm Mimarı - 1 Kişi, Bilgi Güvenliği Takım Lideri - 1 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 2 Kişi, Veritabanı Uzmanı -2 Kişi, Ağ Altyapısı Uzmanı - 2 Kişi, Proje Yöneticisi - 1 Kişi, Uygulama Sunucusu Uzmanı - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 4 Kişi, Sistem Uzmanı - 2 Kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı - 1 Kişi olmak üzere toplam 41 memur alımı yapılacağı görülmektedir. Peki başvuru detayları nedir?

BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Adalet Bakanlığı memur alımına ilişkin 41 kişilik atama yapacağını duyurmuş olup pozisyonları da yukarıda verilmiştir. Buna göre adayların 22 Ocak  - 31 Ocak 2018 tarihlerinde başvurularını aşağıdaki linkte bulunan resmi bildiri dikkate alınarak yapılması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim