Adalet Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Adalet Bakanlığı ilanlar Maliye Bakanlığının onayı doğrultusunda yapılmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Buna göre Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE)'nin gardiyan alımı yapması bekleniyordu ve geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelerek İKM alımları için 3 bin 500 kişilik kadronun ayrıldığı müjdelenmişti.

3 BİN 500 GARDİYAN ALINACAK

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 bin 500 infaz koruma memuru (İKM), gardiyan alımı yapacak. Müjde geçtiğimiz günlerde gelmiş ve bugün merakla beklenen zabıt katibi ile mübaşir kadroları için duyuru geldi. Adalet Bakanlığı 2 bin 500 kişilik memur alımı ilanı yayımlandı sıra şimdi 3 bin 500 kişilik gardiyan alımında.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR

En az lise mezunu olmak, Boy - kilo orantılı olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve baraj puanını almış olmak, işini yapmaya sağlık sorunu olmamak, vardiya sistemi ile çalışabilir olmak.

Yukarıda da genel olarak aranan infaz koruma memuru (İKM) gardiyan alımı şartları belirtilmiştir. İlan yayımlandığında İşin Olsa aracılığı ile sizlere bilgi vereceğiz.

ADALET BAKANLIĞI 2 BİN 500 MEMUR ALIMI
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim