Adalet Bakanlığının bir süredir kamu personeli alımı yapması beklenmekteydi. Bizlerde eli kulağında ilanlar serimiz ile konuyu gündeme getirmiştik. İlan ne zaman çıkacak derken sonunda müjdeli haber geldi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül kamuya 13 bin 202 personel alımı yapılacağı müjdesini paylaştı. Alımların infaz koruma memuru eski ismi ile gardiyan, mübaşir, zabıt katibi, psikolog vb. gibi kadrolar için yapılmasının ön görüldüğü beklendi. Peki ilan ne zaman yayımlanacak, dağılım nasıl olacak? Bakanın resmi açıklamasını hemen aşağı bölüme ekliyoruz.

Bakan Sosyal Medyadan Duyurdu

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül sosyal medya hesabından resmi olarak "Sevgili genç arkadaşlarım, personel alım ilanımız yayımlanıyor. İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13.202 yeni personel alıyoruz. Adalet teşkilatımızı sizlerle güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun." açıklamasını yaptı.

Alım İlanı Ne Zaman Gelir?

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül kamuya 13. bin 202 kişilik atama müjdesini verdi. Peki atama ilanı ne zaman duyurulur? Muhtemelen geçtiğimiz kabine toplantısında 2021 yılı toplam atamanın yıllara göre dağılımında Adalet Bakanlığına kadronun nek adar verileceği belli oldu ve Bakan Abdülhamit Gül'de buna göre ilanı çıkarmadan müjdesini paylaştı. Şubat ayı sonuna doğru ya da Mart ayı başına doğru ilanın çıkması beklenmektedir. İlan geldiğinde kaçırmamak için aşağıdan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan

Editör: TE Bilisim