Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından bir tanesi olan ve hem kendi bünyesi hemde kendilerine bağlı kamu kurumlar için atama gerçekleştirmekte olan Adalet Bakanlığının bu sene sivil memur kadrosu için toplam 10 bin kişilik atama yapması bekleniyordu.

Ancak geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama da henüz kaç kişilik atamanın yapılmasının açıklaması konusunda henüz resmi sayıların belli olmadığı ve açıklama yapmanın erken olduğu söylenmişti. Buna göre 10 bin kişilik memur alımı olmayabilir, peki atamalar ne zaman yapılacak?

ATAMA İLANI NE ZAMAN YAYIMLANIR?

Adalet Bakanlığının bu sene farklı kadrolar için memur ataması yapması bekleniyor ancak atamanın kaç kişilik olacağı yönünde her hangi bir bilgi bulunmamaktadır. Öte yandan alımların ne zaman yapılacağı konusuna bakıldığında henüz atama sonucu açıklanmayan ilanların olduğu görülmekte olduğu için yakın bir tarihte Adalet Bakanlığının atama yapması beklenmiyor. Öncelikle kadro ve branş dağılımının belirlenmesi ve arından müracaatların alınacağı bilinmektedir.

Adalet Bakanlığı ya da Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE tarafından kamuoyuna memur ve personel alımı ilanı yayımlandığında www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere konu hakkında açıklama yapacağız. Sitemizi ve mobil uygulamalarımızı takip ederek anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

TÜM ATAMA İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim