Her Perşembe A101’deki indirim günü oldukça dikkat çekiyor. Teknolojiden yiyeceğe kadar pek çok farklı ürün grubunda yapılan yüksek oranda indirimler ve özel aktüel ürünler sayesinde kişiler pek çok farklı ihtiyacını karşılayabiliyor.

Yeni Hafta İndirim Günü Başlıyor!

A101 kampanya ürünleri 28 Kasım Perşembe gününden itibaren Türkiye'deki tüm A101 mağazalarında satışta olacak. Bu bakımdan kişiler mevcut kampanyaları takip ederek kolay bir şekilde yeni ürünleri satın alabilecek.

A101 28 Kasım 2019 Perşembe Aktüel Ürünler Kataloğunda Neler Var?

Bu hafta özellikle ev tadilatlarında büyük yardım sağlayacak matkaplar, testereler ve lazer hizalama cihazları ön plana çıkıyor. Buzdolabı ihtiyacı olanlar için büyük bir fırsat yaratan A101, 2 yıl Vestel garantisi ile NoFrost buzdolabını da yine satışa çıkarıyor.

Teknoloji ürünlerine bakıldığında ise iki farklı telefon modeli dikkat çekici. Honor 9 ve Honor 9 lite modellerini satışa çıkaran A101 üstelik Honor Band 5 modelini de hediye ediyor. Bir diğer teknolojik ürün ise 49 inç smart LED TV. Ev araç gereçleri kategorisinde ise dikiş makinesi, elektrikli süpürge ve mikrodalga fırın bu hafta A101 şubelerinde olacak.

A101 Aldın Aldın Kampanyası Başladı!

Bu hafta A101 İndirim kataloğu da dikkat çeken bir diğer yenilik ise aldın aldın etiketli ürünlerde başlatılan %30 indirim. 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında uygulanacak olan bu indirimler ile birlikte 200 TL altındaki tüm etiket fiyatına sahip belirlenen ürünlerde %30’a varan indirimleri yakalamak mümkün. Fakat hangi ürünler olduğu belirtilmediği gibi kişiler A101 mağazalarındaki etiketli ürünleri takip ederek %30 indirimlerinden faydalanabilecek.

A101 28 Kasım 2019 Perşembe Aktüel Ürünler Kataloğu

İşte bu haftanın aktüel ürünler kataloğu;

Editör: TE Bilisim